lørdag

Røykalaks med godt tilbehør

 Røykalaks passer like godt til middag,
som til kveldskos eller forrett.
 Røykalaks med godt tilbehør:
middag/kveldskos til 2, forrett til 6
300 g røykalaks
1/2 liten rød løk
1 boks med ferske spirer (kjøpte mine på ICA)
2 små sylteaurker
2 ss med lodderogn
2 ss med rømme
litt gressløk eller dill
1/2 lime
grovmalt pepper og olivenilje
 Legg en ring med spirer på  tallerkenen,
Hakk opp røykalaksen og legg den i midten.
 Lag en fordypning og legg ei skje rømme i.
Hakk rødløk og sylteagurk,
legg det på.
 Legg ei skje lodderogn oppå rømmen.
Pynt med litt gressløk/dill og en båt lime.
Kvern over med grovmalt pepper.
 Hell litt olivenolje over.
Denne retten er kjempe enkel å få til.
Alt du trenger å gjøre er å hakke litt og legge opp.
                                      Tips: Tåler du ikke løk kan du bytte den ut med rødbeter eller reddik.



6 kommentarer:

  1. Wooow...es una delicia muy saludable bello plato muy bien servido,abrazos y abrazos.

    SvarSlett
    Svar
    1. Gracias por sus lindos comentarios! :)

      Slett
  2. For en spennende blogg du har! Måtte bokmerke deg slik at jeg kunne finne tilbake :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, og velkommen tilbake! :)

      Slett
  3. mmmmmmmmmm det så superdeilig ut!
    - må prøves, så takk for tipset

    Jorunn

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er veldig godt og ganske sunt.. : )

      Slett