tirsdag

Kandiserte kirsebærkaker

 Småkaker i oktober?


Kandiserte kirsebærkaker:
 40 kaker
200 g smør romtemperert
 4 dl hvetemel
1 dl potetmel
1 ss vaniljesukker
1 dl sukker
1/2 ts bakepulver
40 halve kandiserte kirsebær
Sett stekeoven på 175 grader.
 Bland sammen mel, sukker, bakepulver, vaniljesukker
 og det myke smøret til alt er samlet til en deig.
 Del deigen i 40 like store deler og trill kuler.
Legg de på to bakepapirkledde bakeplater.
Trykk de litt flate.
 Del de kandiserte kirsebærene, og trykk de ned midt i hver kake.
Stek kakene midt i ovnen i ca 10 min.
De skal ikke bli brune...
 Avkjøl kakene, legg de i en tett boks med bakepapir i mellom lagene.
Kakene er fine å fryse.
Søte kaker bak de nå, eller til jul! :)