tirsdag

Tranebærsyltetøy

 Tranebærsyltetøy smaker godt på brie,
 og som tilbehør til kalkun og vilt middagen.


 Tranebærsyltetøy:
5 dl tranebær
1 dl sukker
1 dl solbærsirup
5 nellikspiker
1 kanelstang
 Ha alt i ei gryte.
 Kok opp og la det koke på svak varme i  ca 15 minutter.
 Rør i gryta underveis.
 Når du kjenner at syltetøyet er blitt tykt,
heller du det over i et glass.
Oppbevar det kalt og med tett lokk .
En skive safranbolle, en skive brie og 1 ss tranebærsyltetøy,
servert sammen med en kopp te, smaker godt.

2 kommentarer:

  1. Hei :)

    Ser skikkelig snadder ut :)

    Men lurer på hvor du har kjøpt ferske tranebær har lett og lett men finner ikke :(

    Takknemmelig for svar :)

    Hilsen Susanne

    SvarSlett
    Svar
    1. Kjøpte mine på Eurospar, Bodø. :)

      Slett