søndag

Julecupcake med pepperkakedryss

 Julecupcakes med rød og hvit ostekremtopping og et dryss med pepperkaker,
kan det bli mer julete...?



Julecupcake med pepperkakedryss:
24 muffins
4 egg
2 dl rapsolje
2,5 dl  sukker
3,5 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts nellik
1 ts kanel
1 ts ingefær
100 g knuste pepperkaker
1/4 ts salt
 Knus pepperkakene til fint mel.
 Ha alle ingrediensene i en bakebolle,
 og rør så det blir en deig.
 Fordel røra i 24 cupcakeformer.
Stek kakene i 200 g forrvarmet ovn i ca 15 min,
prøv om de er ferdige med en bakepinne.
 Avkjøl kakene på rist.
 Ostekremtopping med kanelsmak og pepperkakedryss:
125 g ferskost (meieriets naturelle)(kald)
75 g margarin (mykt)
400 g melis
4-5 dråper  med kanelsmak
*
4  små knuste pepperkaker
Rød matfarge og en pensel
Kakeprempose med stjernetipp
 Rør sammen melis, kald ost, mykt smør og kaneldråper
i en mikser til det blir en luftig krem (5 min)
 Lag tre striper med rød farge inne i kakeposen,
bruk en lang pensel.
Ha i kakekremen.
 Sprøyt roser på de avkljølte kakene.
 Sprøyt en ekstra liten topp på hver (vist du vil)
 Knus de fire pepperkakene og dryss litt pepperkakestrø på hver kake.
Se så fint og veldig julete det ble!
****