tirsdag

Rakfisk

 Rakfisk er enkelt å servere.


 Rakfisk:
pr person.
250-300 g rakfisk 
3-4 kokte mandelpoteter
1/4 rødløk
smør
rømme
flatbrød(Røros eller hjemmebakt) eller lefse
*
øl og akevitt
 Del rakfisken i skiver,
kok poteten og del rødløken i skiver.
Ta frem rømme, smør og flatbrød/lefse.
Enkel og tradisjonsrik julemat.

3 kommentarer:

  1. Det er så godt :-)

    Vi serverer også varmrøkt pepperlaks til.for de som liker det.
    Og på en gårdsbutikk i nærheten kjøper jeg sennepssmør,som jeg serverer til...

    Kos dere :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Sennepssmør høres spennende ut! :)

      Slett
  2. My brother suggested I might like this web site. He was entirely
    right. This post actually made my day. You cann't imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!
    My web page: custom stickers,custom labels,printing,

    SvarSlett