torsdag

Vi ferier Gulrotdagen i Valnesfjord

 På lørdag den 1. september, 
ferier vi
GULROTDAGEN ,
i den vakre gulrotbygda vår Valnesfjord!

tirsdag

Rød suppe med linser

 Nå er det tid for å lage gode varme supper.
Denne lager du enkelt på 20 minutter.

søndag

Vaniljeis med rosesirup og sukrede rosenblader

 Vaniljeis med rosesirup og sukrede rosenblader,
 en ren nytelse!

Suppebrød med gulrot

Lag suppebrød med gulrot, frys ned, 
så har du deilig brød, til høstens suppemiddager.
Av denne oppskriften får du to store brød.

fredag

Rosesirup

 Rosesirup,
lukt deg frem til de mest duftene rosene, 
plukk dem, og kok rosesirup.
Husk at de ikke må være sprøytet!

tirsdag

Grillet fiskepakke med jalapenoost

 Grillete fiskepakker, en til hver, enkelt og greit!

Tzatzikisalat med jordbær

Frisk Tzatzikisalat med jordbær.

søndag

Rosegele

 Rosegele smakte jeg for første gang for over 15 år siden.
Min gode vennine Jorid, hadde med seg noen glass til meg, som hennes mor hadde laget.
Det smakte himmelskt! Noen år etter fant jeg en oppskrift i et ukeblad, 
som jeg tok vare på, og nå har jeg endelig laget rosegele selv! :)

lørdag

Gulrotsuppe fra Valnesfjord

 Valnesfjord er kjent for sine gode gulrøtter.
Nå har jeg laget en enkel, og velsmakende gulrotsuppe,
 med gulrøtter fra Valnesfjord.
 Suppa er gluten- og melkefri. :)

torsdag

Syltede kantareller II

 Syltede kantareller,
 er flott å ha som tilbehør, utover høst og vinterdager.
 Etter en kald og regnfull sommer, har de endelig vært sol i flere dager,
og da titter skogens gull (kantarellene) frem.

tirsdag

Mine beste oppskrifter med blåbær

Her er noen av mine beste oppskrifter med blåbær:
***

søndag

Bakte ostekaker med sitron,toppet med jordbær og krem

 Deilige bakte ostekaker med sitron, toppet med jordbær og krem.

lørdag

Enkle kjøttboller

 Kjøttboller er enkel og grei hverdagsmat,
 og tilbehøret velger du selv.

søndag

Pai med nektariner

 Denne paien kan fylles med mange slags frukter og bær,
 jeg har brukt nektariner.

onsdag

Scones med ringblomst

 Deilige nybakte scones, server dem gjerne til frokost.
Det tar bare 5 min å lage deigen,
og 15 min i steketid.