søndag

Saltkjøttlapskaus

 God gammeldags saltkjøttlapskaus,
den smaker like godt i dag, som den gjorde for 50 år siden.

fredag

Kongekrabbe på blomkålmos

 Kongekrabbe er nydelig mat!

onsdag

Lammegryte og myntesaus

 Deilig lammegryte med årets potet, grønsaker, masse hvitløk og myntesaus.

mandag

Topping med kanel og eple

Eplemuffins toppet med kaneltopping og eple.

fredag

Rå laks og smilende egg

 Rå laks og smilende egg, spiste vi til lunch forrige søndag.

torsdag

Bringebær cupcakes med sjokolade, toppet med krem

 Lag disse deilige cupcakesene til helgen! :)
Har du ikke papirformer, lager du de lett selv.

Bringebær råsaft

 Bare et lite tips...

onsdag

Grove scones med Cottage cheese

Disse  grove sconesene er kjempegode og ganske sunne.

tirsdag

Fårikål

Fårikål lager vi flere ganger i året, 
men den er best laget av ferskt lammekjøtt.

søndag

Bestemors fruktgrøt

 Fruktgrøt med fløte på pleide min bestemor ofte å lage.
Jeg blir nesten litt nostalgisk  når jeg spiser den.

torsdag

Ravioli med salviesmør og aspages

 Hjemmelaget ravioli smaker kjempegodt, 
og er slettes ikke så vanskelig å lage.

tirsdag

Gammelsalta sei/Rødsei

 Gammelsalta sei med nypotet, gulrotstuing og bacon,
 er tradisjonsmat på sitt beste! :)

søndag

Rispstopping til ripskaken

 Ripstopping og fyll til ripskaken er laget med rå ripssaft,
 som gir fin farge og smak.

Formkake med rips/ripskaker

Plukk inn litt rips fra hagen din, eller spør naboen om du kan få plukke litt.
Lag deilig ripskake! :)

fredag

Eplemuffins med glaserte epleskiver og krem

 Eplemuffins serveres som de er,
eller som her,
 pyntet litt opp, og servert til dessert.

torsdag

Lammecarré med sennep

Nå er lammekjøttet på det beste.
Lag deilig lammecarré med gratinert knutekål og nypotet.

mandag

Gratinert knutekål

 Knutekål er en grønsak jeg bare har kjøpt en gang før.
Jeg måtte jo gi den en sjanse til, så nå har jeg laget gratinert knutekål.