fredag

Svineribbe

 Svineribbe er favoritten på Julaften for 6 av 10, også hos oss!

onsdag

Rødkål

 Rødkål må vi bare ha til ribba, og den lager vi let selv!

tirsdag

Tranebærsyltetøy

 Tranebærsyltetøy smaker godt på brie,
 og som tilbehør til kalkun og vilt middagen.

mandag

Fasangryte til to

Fasangryte med gulrot og kantareller, servert med hjemmelaget potetmos.

søndag

Safranboller i form

 Superluftige supergode safranboller!
Bak opp og frys, så har du godt brød til jul.

torsdag

Kakeglass til kakemonser

 Er du en ekte kakemons?
Da vil nok denne falle i smak! :)

onsdag

Lammebog på søte røtter

  Lammebog på en seng av poteter, søtpotet, sellerirot og persillerot,
kryddret med rosmarin, hvitløk og honning... Himmelsk godt! :)

tirsdag

Salsapizza

 Har du rester igjen etter tacoen...
lefser, salsasaus, raspa ost? 
Ikke kast det!
Lag heller superenkle salsapizzaer!! :)

torsdag

God gammeldags Tropisk aroma

 God gammeldags Tropisk aroma!
Den blir bare bedre om den står et par dager og modnes..